Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kemerdamları Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerine Salihli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlattı.
Mahalle ziyaretine Kemerdamları İlköğretim Okulu ile başlayan Başkan Zeki Kayda’yı, Muhtar Muammer Koç ve Okul Müdürü Koray Akşit ile mahalle sakinleri karşıladı. Başkan Zeki Kayda’nın Kemerdamları Mahallesine yaptığı ziyarete Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Özel Kalem Müdürü Elvan Şentarhanacı, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu İlknur Akgül de katıldı. Okul Müdürü ve Öğretmenler ile toplantı yapan Başkan Zeki Kayda, okulun bahçe düzenlemesi ve boya işlerinin yapılması için talimat verdi.
Kemerdamları mahallesinde vatandaşlarla kahve toplantısı gerçekleştiren Başkan Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi olarak bütün mahallelerimize hizmet gitmesi için çalışmalara başladık. Acil yol ihtiyacı olan 25 mahallemizde taş döşeme işine başladık. Kemerdamları Mahallesinde de tespit edilen yerlerde ekiplerimiz çalışmalara başlayacak. Mahalle sakinlerinin istediği çocuk parkı ve oyun grubu da en kısa sürede yapılacak" dedi.