Şehzadeler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gazi İlkokulu’nda çocuk şenliği düzenledi. Okul bahçesine kurulan oyun grupları ile doyasıya eğlenen çocuklar, karşılarında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i görünce çifte bayram yaşadı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minikleri yalnız bırakmadı. Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde Gazi İlkokulu bahçesinde çocuk şenliği düzenlendi.
Etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Çocuklar birbirinden eğlenceli oyun gruplarında, palyaçolarla birlikte eğlenerek, bol bol pamuk şeker ve Osmanlı macunu yedi. Karşılarında belediye başkanını gören miniklerin sevinci bir kat daha arttı. Çocuklar, Başkan Çelik’le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak sizlerin mutluluğu için çalışıyoruz. En büyük arzumuz çok okuyun, çok çalışın, büyük adamlar olun, güzel yerlere gelin bizim de göğsümüz kabarsın. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Daha sonra çocuklara top ve balon dağıtıldı. Başkan Çelik daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi kutlama programına katıldı.