CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, Alaşehir’de bulunan Sarıkız Maden Suyu tesislerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.
Alasu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yöneticileri ve personeli tarafından ilgiyle karşılanan CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, partisinin özellikle vergi politikaları üzerine bilgiler verdi. Asgari ücretteki gereksiz vergilendirmelerin kaldırılacağını ifade eden Biçer, "ÖTV ve KDV uygulamaları yeniden düzenlenecek. Devlet dairelerindeki lüks tüketimi kaldıracağız. Devlet ihtişamını saraylarda, makam araçlarında değil dünya gelişmişlik endeksinde ilk sıralarda yer alan halkının refah seviyesinde göstereceğiz" dedi. Kaynak problemlerinin olmadığına işaret eden CHP Biçer, sözlerine şöyle devam etti: "Kaynak problemimiz kesinlikle yok. Kaynağı sağ zihniyetler yandaş ya da partililer için kullanırken bizim gibi sol-sosyal demokrat anlayışlar tüm halk için kullanır. Bizans oyunlarına son verecek parti CHP’dir. Vatandaşın hayallerinin gerçekleşmesini CHP iktidarı zamanında olacak. Yaşanacak bir Türkiye sloganımızın hakkını iktidarınızın önce ilk yüz gününde sonra ilk bir yılında kesinlikle hayata geçireceğiz. Bunun sözünü veriyorum."
CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, firma yöneticileri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Firma çalışanları Biçer’e seçimlerde başarılar diledi.