Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Çobanisa’da vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Genç yaşlı herkesle kucaklaşan Eryılmaz vatandaşlara, eşit hizmet anlayışıyla hareket ederek iktidar olma sözü verdi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Çobanisa’da adeta milletvekili gibi karşılandı. Genç yaşlı herkesle kucaklaşan Eryılmaz vatandaşlara, eşit hizmet anlayışıyla hareket ederek iktidar olma sözü verdi.
Vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikalarından söz eden Eryılmaz, çiftçinin, işçinin ve esnafın kurtuluş reçetesinin partisinde olduğunu ileri sürdü.
MHP’li Eryılmaz, “Biz çıkıp ekonomik politikalarımızdan söz edince, asgari ücrete zam yapacağımızı söyleyince, çiftçiye mazot indirimi yapacağımızı aktarınca AKP zihniyeti hemen atlıyor bunları nasıl yapacaksınız diyor. İnsanda biraz utanma olur. Bunu hangi mantıkla söylüyorsunuz ey AKP’liler. Kaçak saraylara milyarlar yatırırken, kutu kutu paraları götürürken para var da benim aziz Türk milletime gelince mi para yok! Bunlar kendilerini zengin yapmaktan başka bir şey yapmadılar. Toplumu bölmekten başka ileriye gidemediler. Şimdi kim bunların eşit hizmet yaptığından söz edebilir. Eğer bir yerde eşit hizmetten söz edilecekse o da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Toplumu bölmeden, huzur içinde eşit bir şekilde vatandaşlarımızın yardımına koşacağız” dedi.