AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı mimar Güzide İçen Kasap, Turgutlu’da Mahalle temsilcileri ve delegeleriyle bir araya geldi.
Kahvaltılı toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Kadın Kolları Başkanı Nevin Baş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ve eski İl genel meclis üyeleri İbrahim Koçer, Sabri Şahin ve Cemal Ölmez katıldı.
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kahvaltılı toplantıda konuşan Güzide İçen Kasap, "Biz mahalle temsilcilerimizle çok daha güçlüyüz. Çünkü bu sevdanın mutfağında sizler varsınız ve gerçek kahramanlar sizlersiniz. Siz mahallelerimizin herşeyisiniz. Bu dava yolunda yaptığımız hizmetler inşallah Turgutlu’muz, Manisa’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olacaktır. Biz AK Parti olarak insan odaklı bir partiyiz ve insanlara ulaşmanın rahmaniyetini hep birlikte yaşıyoruz. Biz girdiğimiz her cemiyette, her toplulukta, sizlerle birlikte yaptığımız hizmetler karşısında övgü alıyoruz. Çıktığım bu kutlu yolda Allah bana nasip ederse sizlerle birlikte Manisa’mız için AK Parti’nin neferleri olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu seçim bizler için çok önemli, daha önceki seçimlerden daha ehemmiyetli seçim çünkü, Yeni Manisa’yı,Yeni Türkiye’yi oluşturabilmemiz için en az 400 milletvekili hedefimiz var. Bunu İnşallah hep birlikte başaracağız. El birliği ile çalışmalıyız, fitne ve fesatlığa yer vermemeliyiz. Sonuç ne olursa olsun ben bu dava yolunda çalışmaya devam edeceğim. Bunu yapmak zorundayım çünkü bu ülkeye hepimizin bir borcu olduğuna inanıyorum." dedi.
’Güzide İçen Kasap’ın çıktığı yolda Allah yardımcısı olsun’ diyen AK Parti Turgutlu ilçe Başkanı Mürşit Gedizli ise, "Bizlerle sofrasını paylaştığı için Güzide hanıma teşekkür ediyorum. Turgutlu temsil etme adına Ankara’da sesimiz soluğumuz olma adına bir adım öne çıkıp, bizde burada arkadaşlarımızla varız diyerek göreve talip olduğu için bir teşekkür daha ediyorum. Bizim için seçim 11 Ağustos’ta başladı. Türkiye Cumhuriyeti ilk kez Cumhurbaşkanını seçti ve biz ertesi gün genel seçim için çalışmalarına başladık. Bu seçimde birbirimize daha fazla sarılıp daha fazla çalışmalıyız. Hedefimiz 400 vekil ve daha fazlasıdır" şeklinde konuştu.