Turgutlu-Ahmetli-Kula ilçelerinde Kick Boks müsabakalarına hazırlanan sporcular, Kula Kapalı Spor Salonunda düzenlenen dostluk ve antrenman maçında bir araya geldiler. Antrenörleri ile ilçeler arasında düzenlenecek olan turnuva maçlarına hazırlanan 120 sporcu, Kula’da düzenlenen dostluk ve antrenman maçında bir araya gelerek çalışmalarını sürdürdüler.
Kapalı spor salonunda düzenlenen maçlara Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Adem Sümen, sporcuların aileleri ve vatandaş katıldı. Maçlarda başarı gösteren sporculara ödül takdim edilirken müsabakalara katılan bütün sporculara katılım belgesi verildi.
Kula Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Adem Sümen, "İlçeler arasında düzenlenecek olan Kick-Boks turnuvalarına hazırlanan Turgutlu, Ahmetli ve Kulalı sporcularımızın hem maçlara daha konsantre olması hem de maçlardaki atmosferi görmeleri açısından 3 ilçe arasında dostluk ve antrenman müsabakaları düzenledik. Sporcularımız açısından önemli olan bu müsabakalar ile turnuvalarına hazırlanan sporcularımıza katkısı çok olacaktır.” dedi.
Dostluk ve antrenman müsabakalarına katılan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, küçük bir kız sporcu ile müsabaka gerçekleştirerek dostluk maçlarını başlattı.