Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, “Manisa’nın bütün ilçelerinde olduğu gibi Gördes’te de görüyoruz ki halk kararını vermiştir. Haziran seçimlerinde MHP Manisa’da AK Parti’yi sandığa gömerek birinci parti olacaktır” dedi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a Gördes’te vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gittiği yerlerde ‘Sen içimizden birisin’, ‘Milletin vekili Eryılmaz’ şeklinde sloganlarla karşılaşan Eryılmaz, Gördes’te de aynı sevgi gösterileriyle karşılandı. Eryılmaz’ın ziyaretlerinde MHP’li adaylar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bulundu.
Manisa’nın Cengiz Ergün ile birlikte büyük bir yükselişe geçtiğini ifade eden Eryılmaz, “Görüyorsunuz ki Milliyetçi Hareket’in olduğu her yerde hizmet vardır. Cengiz Başkanımız bunu çok güzel gösterdi. Sizler Milliyetçi Hareket’in hizmetinden emin olun. Bizler ne yaparsan sizin için yapıyoruz. Bu yola da hizmet için çıktık. Manisa’da Cengiz başkanımızın başarılarını Ankara’daki çalışmalarımızla daha da güçlendireceğiz. Belediyemizin çalışmalarına Ankara’da çomak isteyenleri engelleyip Manisa’yı Avrupa’nın parlayan yıldızı yapıp markalaştıracağız. Şimdi burada görüyorum ki sizler zaten bu coşkulu kalabalığınızla Haziran seçimleri için gereken cevabı vermişsiniz. Her ilçemizde olduğu gibi Gördes’te tercihini MHP’den yana kullanmıştır. Allah’ın izniyle Haziran’da Manisa’da birinci parti olarak Milliyetçi Hareket’in iktidarını taçlandıracağız” dedi.