Kula 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulunda düzenlenen ’Kula’ya sonunda bahar geldi’ konulu fotoğraf yarışmasıyla öğrenciler baharın geç gelmesini esprili bir şekilde fotoğraflarıyla anlattı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ise ödüllendirildi.
’Okulda Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında ayın teması olarak belirlenen ’Özgüven’ temalı ’Kula’ya sonunda bahar geldi’ fotoğraf yarışması öğrencilerden büyük ilgi gördü. 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri fotoğrafları değerlendirerek dereceyi girenleri belirledi.
Öğrencilerin kendilerine güvenmelerini ve kendi başlarına başarı elde edebilmelerini amaçlayan yarışmada Kula’ya baharın geç gelmesi esprili bir şekilde fotoğraflarla anlatıldı.
Düzenlenen yarışma hakkında bilgi veren okulun Rehber Öğretmeni Hasret Esen, “Öğrencilerden kendi imkanlarıyla ve kendi başlarına Kula’ya geç gelen baharı anlatan fotoğraflar çekmeleri istendi. Yarışmaya katılan öğrenciler çektikleri fotoğraflarıyla Kula’ya gelen baharın güzelliğini yansıttılar. Yarışmada 2/A sınıfı öğrencisi Yener Alper Kınık 1’inci, 2/C sınıfı öğrencisi Nisanur Şen 2’nci ve 2/A sınıfı öğrencisi Sibel Gökdemir de 3’üncü seçildi." dedi.
Okul Müdürü Enver Ay ise öğrencilere hediyelerini vererek, "Yaşadıkları ilçenin güzelliğini yansıtan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sadece dereceye giren öğrenciler değil yarışmaya katılan tüm öğrenciler başarılıdır. Çünkü kendi başına bir şeyler yapmak en büyük başarıdır. Yarışmaya ilgi gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.