Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Partili meclis üyeleri, Şehzadeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Şehzadeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, belediyenin 1. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kahvaltı programı düzenledi. Yenihan’da gerçekleştirilen kahvaltıya Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Ulus Kotluca ve AK Partili meclis üyeleri katıldı. Şehzadeler Belediyesi’nin birinci yılını kutlayarak sözlerine başlayan Onaylı, “Şehzadeler halkına verdiğimiz güzel hizmetlerle, bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti grubu olarak ekip halinde çalışmaktan dolayı mutluyuz. Başkanımız Manisalıların gönlünü fethetti. Geriye kalan 4 yılda da büyük başarılara imza atacağına, Şehzadeler halkı için güzel hizmetler yapacağımıza eminiz. İnşallah hep birlikte, bu ilçeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Kaymakamımız da bize çok destek veriyor. Uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Böyle bir kaymakama sahip olduğumuz için de şanslı olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise 365 gün hizmet dolu bir yılı geride bırakmamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, meclis üyelerine teşekkür etti.
BAŞKAN ÇELİK VE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ
Şehzadeler Belediyesi ekibine başarılar dileyen Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da “Tüm belediye meclis üyelerimizi, başkanımızı, çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. Daha dün hayırlı olsun derken sizlere bugün bir yıl geçmiş. Şehzadeler Belediyesi’ni, yaptıklarını basına anlatma konusunda oldukça başarılı da görüyorum. İyi bir basın kadrosu var. Şuana kadar kaymakamlık ve belediye anlamında oldukça uyumlu bir çalışma sergiledik. Bu nedenle hem başkanımıza hem de ekibine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.