Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız, Manisa’nın Gördes ilçesinde büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen programa katıldı.
Oto terminali önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili adayları Gördeslileri selamladı. Aday tanıtımında büyük ilgi gören MHP Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız, pazar yeri ve çarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaşın sıkıntılarını çözmek için hizmete hazır olduklarını ifade eden Zeynel Balkız, “Sadece esnafın değil çiftçinin de sıkıntılarının olduğunu ve bunlar için çözüm üretecek projelerimiz var. Bunlar Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında çözülebilecek sıkıntılardır.” diye konuştu.
Çiftçinin mazotu 1.75 TL’den alacağını belirten Balkız, “Sorunlarınızın adil ve hakkaniyet ölçüsünde çözebilmemiz için gelin birlikte yürüyelim.” dedi.
Balkız, asgari ücretin bin 400 TL olacağını, emeklilere 2 maaş ikramiyenin verileceği ve yeni işyeri açan esnaftan 5 yıl vergi alınmayacağını da sözlerine ekledi.