Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlen bahar turnuvasında bin lira ödül alan öğretmenler, ödülü işitme engelli öğrenciye verdi.
Voleybol turnuvasında şampiyon olan öğretmenler karması kupa ve para ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç’in elinden aldı. Öğretmenler aldıkları para ödülünü ihtiyaç sahibi ve doğuştan işitme engelli olan TOKİ Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Abdulillah Kayır isimli öğrenciye verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimizi bu güzel ve örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Bu ödül ile öğrencimize işitme cihazı alınacak hem öğretmenlerimize hem öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Takımın oyuncularından beden eğitimi öğretmeni Kamuran Aydoğan ise, "Bu para ile bir pikniğe gidebilirdik ancak öğretmenlerimizle oturup bu ödülü hayırlı bir işte kullanmak istedik. Ben arkadaşlarımızın bu örnek ve beraber aldıkları karardan dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize de öğrencimize de bundan sonrada başarılar diliyorum" diye konuştu.