Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yerli ve yabancı turistlere rahat bir yaz sezonu geçirtmek için derelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bodrum ve Fethiye ilçelerinde bulunan dereler MUSKİ ekipleri tarafından temizleniyor.
MUSKİ 1. Bölge ve 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminde sıcaklıkla birlikte artan koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için dereleri temizlemeye devam ediyor. Ekipler diğer derelerin de temizliklerine devam ederek, il genelinde yaz mevsiminde yerli ve yabancı misafirlere rahat bir yaz sezonu geçirtmeyi amaçlıyor.
Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, il genelinde devam eden dere temizliklerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Ülkenin en güzel sahillerinin bölgelerinde bulunduğunu belirten Ülgen, “Dolayısıyla yaz aylarımız yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin yazlıklarına gelmesiyle yoğun geçiyor. Biz de hem halkımıza, hem de bölgemize gelen ziyaretçilerimize temiz ve sağlıklı bir yaz sezonu geçirtmeye çalışıyoruz. Kısa sürede koku ve pis görüntü oluşturan dereleri temizleyerek çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu konuda tüm şikayetleri anında değerlendiriyor ve ilgili yerlere yönlendiriyoruz. Muğla yaşanacak bir kent. Yaşanacak en iyi kent olması hedefimizdir” dedi.