Muğla’da örnek çalışmalara imza atan Ak Parti’li Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir Büyükşehir Belediyesi’nin su ücretlerine tepki göstererek “1.5 TL mazot olacak diyorlar ama 5 TL’den bize su satıyorlar” dedi.
Ak Parti’li Kavaklıdere Belediyesi başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallesi’ne sosyal tesisler kazandıran, parke çalışmalarını tamamlama aşamasına gelen, 4.Etap Toki Çalışmasının başlayacağı Kavaklıdere Belediyesi’nde, kamu binaları da örnek gösteriliyor.
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde muhtarlarla yaptığı toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer’de katıldı. Toplantıda konuşan Mehmet Demir Ak Parti’nin muhtarlara çok önem verdiğini belirterek “Yerel siyaseti harekete geçirebilek unsurların başında muhtarlarımız geliyor. Bu yüzden muhtarlarımızı belediye meclisi toplantısına her zaman davet ediyoruz. Muhtarlarımız için 15 adet muhtar hizmet binası oluşturacağız. Bildiğiniz gibi Hasan Bey daha önce siyasette başarılı bir çizgisi vardı. Belediyemiz olarak bundan sonra Hasan Bey’in sayesinde daha fazla hizmet alacağımızı biliyoruz” dedi.
Demir “Şuanda bildiğiniz gibi Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP’de ve çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Çok kötü bir yönetim var. Geçenlerde faaliyet raporu kitapçığında kayda değer hiçbirşey yok. Sadece ’yapılacak, düşünülüyor’ cümleleri geçiyor. Bakıyoruz CHP Arabistan’dan gelen mazotu 1.5 TL olacak diyorlar. Bizim Göktepe’den akan gelen su 5 TL oldu. Bu işleri muhalefette söylemek basitte, uygulamaya gelince öyle kolay olmaz. İnsanlarımızda zaten bunlara inanmıyor” dedi.