MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel seçim çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasında Muğlalı vatandaşlara kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Dr. Ferat Yüksel seçimde büyük ve kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek “60 gündür gidilmedik köy, çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik esnaf, pazar bırakmadık. Günde 16 saat çalıştık. Teşekkürü hak eden birçok insan var. MHP 18 568 yüzde 21,2 oyla bugüne kadar Milas’ta en yüksek oya ulaşmış ve oyunu artıran tek parti olmuştur. CHP yüzde 5, AKP yüzde 6 oy kaybetmiş, MHP ise bir önceki seçime oranla oyunu yüzde 5 artırmıştır. CHP’nin 1. sıra, AKP’nin 2. Sıra adayının Milas’lı olmasına rağmen 2 partide ciddi denebilecek oranda oy kaybetmiştir. MHP’nin Milaslı adayı olarak listenin 5. Sırasında bulunmama rağmen partimin oyu yüzde 5 artmıştır. Öte yandan Muğla genelinde oyunu artıran tek parti %3 ile Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. MHP, 13 ilçede toplam aldığı 106.248 (%19) oyun 5’te 1 birini tek başına Milas’tan almıştır. Elbette ki bu sonuçları bir başarı olarak asla görmüyorum. Bir yanda kamu kaynaklarını fütursuzca kullanan genel iktidarla, diğer yandan yerel yönetim imkânlarını bir tehdit unsuru olarak ortaya koyan CHP’yle sadece iman gücüyle mücadele etmiş yol arkadaşlarımı başarısız olarak göstermek büyük haksızlık olacaktır” dedi.
“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
7 Haziran Genel Seçimlerinden çıkartılacak sonuçların olacağını belirten MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek “Çıkaracağımız en önemli sonuç; daha çok çalışmamız gerektiğidir. Ben Türkiye’yi AKP’den kurtarmak için kendi insanımızdan destek istedim. Şükürler olsun, AKP zalimliğinden Türkiye kurtuldu. Milaslı’yı, Muğlalı’yı çantada Keklik gören CHP yerel yönetimlerine bir ihtar verelim demiştim. Eğer anladılarsa, o ihtarda hemşehrilerimiz tarafından verilmiştir. CHP Genel Başkanı Dersimli Kemal Bey “PKK’lılar güzel çocuklarmış” diyen Hüseyin AYGÜN’e yer açıp milletvekili yapmak için İzmir’den aday oldu. Ama Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de HDP 2-0 yaptı, Hüseyin AYGÜN seçilemedi. CHP ve AKP seçimin mağlup partileri oldu. Bu sonuçlar ışığında, her konuşmamda ifade ettiğim gibi biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Millete hizmet amacı taşıyan mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir. Söz verdiğimiz gibi AKP tarafından CHP’li diye cezalandırılan, CHP yerel yönetimleri tarafından toza, çamura mahkûm edilen Muğlalı hemşehrilerimin çığlığı olmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapılmayan yolları elimize küreği alıp yapmaya devam edeceğiz, biçilmeyen otları biçeceğiz, toplanmayan çöpleri toplayacağız. Velhasıl başta partimize oy veren 18.586 Milaslı’ya, 106 bin 248 Muğlalı’ya şükranlarımı sunuyorum. Bize kucak açıp bağrına basan tüm hemşehrilerimin güvenine layık olmak için sonuna kadar haksızlığa ve hizmetsizliğe karşı mücadele edeceğim. Mücadelemiz, Muğla semalarında 3 Hilal dalgalanana, Sodra Dağı’na 3 hilali dikene, MHP tek başına iktidar olana kadar sürecektir” şeklinde konuştu.
“TEŞEKKÜRLER MUĞLA”
Muğla ve insanına gönül dolusu teşekkürler gönderdiğini belirten Dr. Ferat Yüksel “Başta bana güvenip bu kutlu yolda mücadele etmemi sağlayan liderimiz Devlet Bahçeli’ye, MYK üyemiz milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a, İl Başkanımız Mehmet KORKMAZ’a, milletvekili adaylarımıza, tüm ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerine, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Aşkın Yıldız ve tüm ilçe ocak başkanlarımıza, dava arkadaşlarımıza, bu kadar çok çalışmamın enerji kaynağı olan Milas Ilçe başkanı Mehmet Çayırlı ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın Kolları Koordinatörü Ayşe TAVASLI ve ilçe kadın kollarımızın kıymetli üyelerine, beni hiç yalnız bırakmayan Belediye meclis üyeleri Kasım Özkan, Suat Keskin, Mevlüt Kiriş’e, Milas’ın yürünemeyen yollarında bizimle yürüyen hemşerilerime, sağanak yağmurda bizimle ıslanan dava arkadaşlarıma minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.