Muş Vali Yardımcısı Zeliha Uyan, merkeze bağlı Serinova beldesindeki Yatılı Bölge Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak, kız çocuklarıyla sohbet etti.
Muş Vali Yardımcısı Zeliha Uyan, merkeze bağlı Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan’ın da eşlik ettiği okul ziyaretinde yemekhane, yatakhane ve okulun çeşitli bölümlerini inceleyerek eksikliklerin giderilmesi noktasında talimatlar veren Vali Yardımcısı Uyan, “Biz Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte zaman zaman okullarımızı ziyaret ediyoruz. Burada amacımız çocuklarımızla bire bir temas edip bilinçaltlarında ‘bende vali olabilirim, bende başarabilirim’ düşüncesi olsun, asil amacımız budur. Onlara örnek olabilmektir” dedi.
Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Uyan, “Okullarımız gayet güzel, özellikle öğretmenlerimiz ve müdürlerimizin canla başla çalıştıklarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Eksikliklerimiz olsa da bunları inşallah dönem başında tamamlayıp çocuklarımızın başarılarını daha da güzel noktalara taşıyacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Vali Yardımcısı Uyan ve İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, daha sonra Serinova Belediye Başkanı Engin Atılgan’ı makamında ziyaret ederek, beldede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.