Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 7-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirilecek olan ‘Ordu Tanıtım Günleri’nde Ordulu olmayan hiç kimsenin tanıtım yapamayacağını söyledi.
Bu yıl Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkisi dahilinde düzenlenecek olan Feshane Ordu Tanıtım Günleri’nde bütün çalışma ve programların Ordu ilini tanıtım üzerinde hazırlandığını belirten Enver Yılmaz, “Artık Feshane Ordu Tanıtım Günleri’ni düzenleme yetkisi Ordu Büyükşehir Belediyesindedir. Daha önce bir takım firmalar alıyordu ama Ordu Tanıtım Günleri’nde başka illerin köftesi, kebabı satılıyordu. Bu Feshane Günleri’nde ise Ordulu olmayan hiç kimse orada satış yapmayacak. Ordulu olmayan hiç kimse orada stant açmayacak. Ordulu olmayan sanatçı orada türkü söylemeyecek. Çiğ köfteyi tanıtacağımıza fındığı tanıtalım. İlçelerimizi tanıtalım” dedi.
“2 MİLYON ORDULU BEKLİYORUZ”
Başkan Enver Yılmaz stantlar dahil fuar alanındaki her türlü etkinliğin belirli kurallar çerçevesinde olacağını kaydetti. Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl 650 bin kişinin ziyaret ettiği fuara biz 1.5-2 milyon kişinin katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Bunu başarabilecek kapasite ve gücümüz var. Ordu’da marka olan her kuruluşun bu fuara katkı sağlamasını istiyor ve bekliyoruz. 7-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşecek Ordu Tanıtım Günleri kapsamında fuar ve kültürel etkinlikler de düzenlenecek. Doğal çeşitliliği, denizi, yeşili, yaylası, oksijeni ve havası ile Büyükşehir Ordu’nun gerek iç, gerekse dış turizm için tanıtımını yapacağız” diye konuştu.