Ordu’da ’Gençlik Haftası’ kapsamında düzenlenen etkinliklerde gençler, kendi yaptıkları alüminyum tablolar için sergi düzenledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ’Gençlik Haftası’ Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ordu Gençlik Merkezi’nde düzenlen kurslarda eğitim alan öğrenciler hazırladıkları alüminyum tabloları vatandaşlarla buluşturmak için sergi düzenledi. İsmet Paşa Caddesi Tahıl Pazarı’nda sergi açan gençler, kurs boyunca yaptıkları alüminyum tabloları Ordulularla buluşturdu. Sergide ayrıca Gençlik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu gitar kurslarında eğitim alan gençlerde sahne aldı. ’Gençlik Haftasını’ tam anlamıyla dolu dolu yaşamaya çalıştıklarını ve çeşitli çalışmalara imza attıklarını belirten Ordu Gençlik Merkezi Müdürü Mucahit Uçar, hafta boyunca gençlerin kendi yaptıkları eserleri sergileyerek anlamına uygun bir ’Gençlik Haftası’ geçirmek istediklerini söyledi.
UÇAR: "GEREĞİNE UYGUN BİR HAFTA YAŞIYORUZ"
Sergi hakkında bilgi veren Ordu Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası münasebetiyle bu alüminyum tablo sergisini düzenliyoruz. Burada yapılan eserlerin tamamı Gençlik Merkezi’ndeki alüminyum kursumuzda gençler tarafından yapılıyor. Bu kursumuzda yapılan eserleri gençlerimiz düzenlenen etkinliklerle kendileri sergilemiş oluyor. Ayrıca gitar kurslarında ders alan gençlerimiz de alüminyum sergisini gezenlere müzik dinletisi sunuyor. Gereğine uygun bir hafta yaşadığımızı düşünüyorum" dedi.