AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ordu için büyür bir şans olduğunu söyledi.
Milletvekili adaylarının Ordu’ya hayırlı olmasını dileyen Şener, "7 Haziran Genel seçimleri için siyasi partiler listelerini belirlediler. AK Parti olarak Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş önderliğinde Ordu’yu şaha kaldıracak güzel bir liste oluştu. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Başbakan Yardımcımız Sayın Kurtulmuş Ordu için büyük bir şanstır. Öyle umut ediyorum ki Ordu’da yeni bir destan yazılacak. Hedefimiz 5’te 5’tir" dedi.
"KÜSKÜNLÜĞE AYIRACAK VAKTİMİZ YOK"
Hep birlikte seçimlerde çalışacaklarını söyleyen Şener, "AK Parti’liler olarak küskünlüğe, kızgınlığa ayıracak zaman değildir. Hem Türkiye’nin hem de Türkiye’yi umutla bekleyen Dünya devletlerinin umutlarını kırmamamız gerekiyor. Bunun için AK Parti ailesinin her ferdine sandık müşahidinden, genel başkanına kadar herkesin görevleri var. Herkes bu görevlerini hakkıyla yerine getirdikten sonra inşallah biz Ordu’da hedeflenen sonucu elde etmiş olacağız" diye konuştu.
"TECRÜBELERİMİZLE DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIM"
Şener, kendisine 2. kez Ordu’ya vekalet imkanı verildiği için teşekkür ederek,"AK Parti’nin Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarına bana 2 kez Ordu’dan vekalet imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah buna layık olmaya çalışacağız. Tevazu ve hizmet anlayışından bir şey kaybetmeden birinci dönemdeki tecrübelerimizi daha iyi hizmetlere daha kalıcı hizmetlere dönüştürmek için bütün gayretimizi sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı.