AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi Müdürünü makamımda ziyaret etti. Ziyaret sonrası Saraç vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinledi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, , Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Müdürü Yakup Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. Yeni hizmete açılan okulun hayırlı olmasını dileyen Saraç, bu tür hizmetlerin destekçisi olacağını açıkladı. Konuşmalarının sonunda Saraç, Okul Müdürü Yakup Kalaycı’ya başarılar diledi. Okul Müdürü Kalaycı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saraç’a başarılar diledi.
Ziyaret sonrası Aday Adayı Cihan Saraç, vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinledi. 7 Haziran’daki Genel Seçimlerde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Saraç, çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerin ardından vatandaşlarla buluşan Saraç, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kendisinin tabandan geldiğini vurgulayan Saraç, “Biz her zaman vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız sorunlarını da bizlere de rahatça iletebilmeliler. Esnaf sorunlarını esnaf çocuğu olarak yakından ilgileniyorum ve her zaman esnafın yanındayım ve yanında olacağım” dedi.