Yeşilgiresun maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ, “Lig’de önemli bir galibiyet serisi yakaladık. Bu istikrarı sürdürerek, play-offlara emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Türkiye Basketbol 2. Ligi 29. hafta programı kapsamında 74 - 72 galip gelinen Yeşilgiresun Belediyespor maçını değerlendirdi. Yaklaşan play-offlar öncesi önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, kalan 5 haftanın final havasında geçeğini belirtti. Akgün Altuğ, “Yeşilgiresun karşısında önemli bir galibiyet aldık. Son periyotta oyun üstünlüğümüzü koruyarak galip gelmeyi bildik. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah sezonun kalan maçlarında galibiyetlerimizi sürdüreceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz, takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.
Play-offlar öncesi her maçın büyük önen taşıdığını da açıklamalarına ekleyen Altuğ, “15 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Bursa temsilcisi Final Spor Basketbol Takımı ile oynayacağız. Her maçımız final havasında geçiyor. Olası bir kayıp yaşamamak adına oyuncularımız çalışmalarını sürdürüyor. Lig’de önemli bir galibiyet serisi yakaladık. Bu istikrarı sürdürerek, play-offlara emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.