Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından hizmete açılan Akyazı Amatör Spor Kulüpleri Lokali ile gençlere yeni bir mekan daha kazandırıldı.
Gerçekleşen lokal açılışına Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediye Başkan yardımcıları Ünal Gündüz, Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, Akyazı Chp İlçe Başkanı Muzaffer Başer, Akyazı’nın emektar eski futbolcuları, Doktor Yaşar Yılmaz, Nail Kahveci, Sait Okur çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Gençlerimizin şehir merkezine yakın bir yerde rahatça gelip hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekanı Akyazı’mıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilardo ve satranç etkinliğini gençlerimizle birlikte yaşatmak ve sevdirmek adına İçerisinde bir çok bilardo masası, satranç alanı, toplantı salonu çay ocağı bulunan bu lokalimizi bugün hizmete başlatmak için burada toplandık. Akyazı’da ki tüm gençlerimize ve amatör spor kulüplerimizdeki gençlerimize sahip çıkmak, onlara hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan sağlamak, yeni dostluklar ve spor arkadaşlıkları kurdurmak adına önemli bir adım olan bu tesisimiz onları kazanmak adına da gençlerimize yapılmış önemli bir yatırım ve önemli bir projedir. İlçemizde bulunan yaklaşık 25 amatör spor kulübümüzün üyelerinin ve yöneticilerinin adeta uğrak yeri olacağını düşündüğümüz lokalimizin tüm Akyazı’ya hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Açılış sonrası Lokali gezen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bilardo ıstakasını eline alarak açılış karşılaşmasını Alaattin Aydoğdu ile kısa bir bilardo maçı yaparak yaptı. Kısa süre içerisinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren Akyazı Amatör Spor Kulüpleri Lokali Akyazılı vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi.