Seçim çalışmalarını Karapürçek ve Akyazı’da sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “AK kadrolar olarak tuzluk olarak anılmak yerine maliyet ödemeyi göze alarak bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Paralel yapının tasfiyesi konusunda varsa bedel ödemeye hazırız” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarına Karapürçek ve Akyazı’da devam etti. Karapürçek Teketaban Mahallesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programının ardından, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.
Programının devamında Akyazı Yenidoğan ve Sukenarı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Recep Hacıeyüpoğlu, yerel ve genel siyaseti değerlendirdi. Muhalefet partilerinin seçim güvenliğinin olmadığı yönündeki iddialarını da mesnetsiz bulduğunu kaydeden Hacıeyüpoğlu, “Muhalefet partileri seçim güvenliği olmadığını bahane ederek, şimdiden yenilgiyi kabullenmiş görünüyor. Hatırlatmakta yarar görüyorum; seçim güvenliği yargı denetimine tabidir” diye konuştu.
17 ve 25 Aralık Darbe teşebbüslerinin AK kadroların dirayetli duruşu ile geri çevrildiğini de açıklamalarına ekleyen Hacıeyüpoğlu, tuzluk olarak anılmak yerine maliyet ödemeyi göze aldıklarının altını çizdi. Recep Hacıeyüpoğlu, “Devlet mekanizmasını ele geçirmeye çalışan kirli organizmalara karşı mücadelemiz devam edecek. Birincil önemdeki bu konu bizim yarınlarımızı ilgilendiriyor. Bu yüzden bu mücadelenin varsa tüm maliyetini ödemeye hazırız” ifadelerini kullandı.