AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti iktidarları ile ekonomide büyüme olarak millete önemli kazanımlar sağlandığını belirterek, "2023 hedeflerimizin odağında ekonomi bulunuyor" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını memleketi Alaçam’da sürdürdü. Karaaslan’a Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Tozlu, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
Karaaslan ilçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından geleneksel olarak yapılan Kızlan Hüseyin Dede Hıdrellez Şenliklerine katıldı. Şenlikte hemşehrileri ile tek tek görüşen Karaaslan destek istedi. Karaaslan, yaptığı ziyaretlerde gözleme pişirdi, ızgara yaptı ve çocuklarla papatya topladı. Alaçamlılar hemşehrileri Çiğdem Karaaslan’a büyük ilgi gösterdi.
Çiğdem Karaaslan ziyaretlerde yaptığı konuşmasında AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik atılımlarını gerçekleştirdiğini belirterek, "13 yıllık süreçte, ülkemizde sağlanan güven ve istikrar ortamı, ekonominin hızla büyümesine, refahın tabana yayılmasına, Türkiye’nin istikbalinin daha da umutlu ve aydınlık olmasına zemin hazırladı. AK Parti Hükümetleri, demokrasinin gücüne güç katarak, demokrasinin standartlarını daha da yükselterek, ekonominin büyümesini temin etti. Darbe girişimlerine, teröre, çetelere, mafyatik yapılanmalara, paralel devlet yapılanmalarına karşı verilen cesur ve kararlı mücadele, ekonomide büyüme olarak milletimize önemli kazanımlar sağladı. 2023 hedeflerimizin odağında ekonomi bulunuyor. Ekonomimizin odağında ise başından itibaren olduğu gibi ‘insan’ ve ‘insan onuru’ yer alıyor" diye konuştu.