Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Anneler Günü etkinliklerine katıldığı öğrencilere, “Annelerinizin kıymetini bilin. Hayatınız boyunca sizi en çok anneleriniz sevecek, siz de onları çok sevin ve sayın” dedi.
Yalı Kafe’de Anneler Günü etkinliği gerçekleştiren Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu öğrencilerine sürpriz yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, miniklerin annelerinin anneler gününü kutladı. 2-D Sınıfı öğrencileri ve anneleriyle sohbet eden Başkan Taşçı, miniklere ‘Annelerinizi Çok Sevin’ diyerek, “Dünyanın en saf ve temiz sevgisi muhakkak ki anne sevgisidir. Hasta olduğunuzda başınızda sabahlara kadar bekleyen, bir yeriniz ağrıdığında acısını sizden fazla hisseden, cennetin ayakları altında serildiği annelerimize her zaman büyük bir sevgi ve saygı göstermeliyiz. Annelerinizi üzmeyin, hatta onların mutlu olması için çaba gösterin. Örneğin annelerinizin en büyük mutluluğu sizlerin okuması ve iyi birer meslek sahibi olarak karşılarına çıkmanızdır” diye konuştu.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın sürpriz ziyareti karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu 2-D Sınıfı Öğretmeni Selin Koca, öğrenciler ve anneleri adına teşekkür etti. Başkan Taşçı daha sonra öğrenciler ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.