AK Parti Sivas Milletvekili ve 2’inci sıra milletvekili adayı Hilmi Bilgin, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.
İl ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte hem istişare etmek hem de görüş alışverişinde bulunmak amacıyla SESOB’a ziyarette bulunan Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti iktidarında güzel hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiklerini, Sivas’ın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.
Esnaf teşkilatına yapılan ziyaretlerin sürekli olduğunu vurgulayan Bilgin, “7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde 5 yıl boyunca Türkiye’yi yönetecek kadrolar seçilecektir. AK parti iktidarı olarak 12 yıl boyunca 9 seçim yaptık ve ülkenin sorunlarını çözmek için gayret gösterdik. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin değerli başkanı büyüğümüz Beşir Başkanımız ile defalarca bir araya gelerek esnafın ve Sivas’ın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımızın getirdiği sorunlarla yakından ilgilenerek çözümü için gayret gösterdik. Sivas’ın sorunları noktasında göstermiş olduğunuz gayretleriniz ve çözüm odaklı desteklerinizden dolayı şahsınızda camianıza çok teşekkür ediyorum. Sivas ile ilgili işbirliğimiz bundan sonra da devam edecektir.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmezlerinden olduğunu belirterek, esnaf teşkilatı olarak her zaman sorunları ve sıkıntıları gündeme getirdiklerini söyledi.