Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü masa tenisi takımı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Vekili İsmail Bıyık, İl Özel İdare Spor Kulübü Masa Tenisi Takım Antrenörü Muhittin Yücekaya ve İl Özel İdare Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcuları katıldı. Masa tenisi takımı sporcusu Dilruba Şafak ziyarette yaptığı yaptığı konuşmada, “23 Mart’ta yapılan maçlar ile sona eren turnuva 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü masa tenisi takımı, 2014-2015 Genç Kızlar Kulüp Müsabakalarında büyük başarı elde etti” dedi.
Müsabakalarda dereceye giren takımlar arasında İl Özel İdaresi masa tenisi takımının madalya almaya hak kazandığın belirten İl Özel İdare Spor Kulübü Masa Tenisi Takım Antrenörü Muhittin Yücekaya ise “Kulübümüz 3 hafta süren müsabakalarda çok iyi performans sergiledi. Genç arkadaşlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Hedefimiz Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübünü mas tenisi alanında en iyi noktalara taşımaktır İl Özel İdaresi’ne sporculara sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
İl Özel İdaresi’nin, sportif ve kültürel hizmetleri de yerine getiren ilimizin önemli bir kurumu olduğuna işaret eden Genel Sekreter Salih Ayhan, “İdaremizin Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Spor Kulübümüz öğrencilerimizin sportif faaliyetlerinde önemli görevler üstleniyor. Öğrencilerimizin sporun herhangi bir branşı ile ilgilenmeleri çok önemli. Ayrıca öğrencilerimizin Yıldız Dağ Kış Sporları Turizm Merkezi’ne de gelerek kayak sporunu öğrenmelerini istiyoruz. İlimizde kayak kültürünün oluşması için öğrencilerimizin kayak sporunu sevmeleri ve öğrenmeleri gerekiyor. İdaremiz ve kulübümüz önümüzdeki sezonu bireysel sporlara daha fazla destek verecektir. Bu sporlardan biri de masa tenisidir. Takımımızda kız öğrencilerin yer alması ve sporu sevmeleri çok güzel. İdaremizin sportif faaliyetlere desteği bizleri mutlu ediyor. Masa tenisi takımımıza, hocamıza ve sportif faaliyetlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.