Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Genç Konaklar, Kanuni ve Kaymaklı olmak üzere 3 mahalleyi ziyaret etti.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mahalle ziyaretleri kapsamında ilk olarak Konaklar Mahallesi ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Mahalle ziyaretlerini vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve kendi ağızlarından duymak için gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Genç, "Bütün mahallelerimizi ziyaret edip Ortahisar ilçemizde adım atmadığımız mahalle bırakmayacağız. Amacımız halkımızla birebir diyalog kurup sorunları yerinde dinlemek ve bunlara çözümler üretilmesi aşamasında mahalle sakinlerinin sesine kulak vermektir. İnşallah hiçbir mahallemizde çözülmedik sorun bırakmayacağız" dedi.
Konaklar Mahalle Muhtarı Sinan Kalfa ise, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in belediye başkanlığı seçim çalışmalarını yürütürken başkanlığa seçilmesi durumunda bütün mahalleleri gezeceğine dair verdiği sözleri yerine getirmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek Başkan Genç’e teşekkür etti.
“SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLECEK”
Başkan Genç’in bir sonraki durağı ise Kanuni Mahallesi oldu. “Ortahisar’ı bütün mahallelilerimizin katılımıyla birlikte yöneteceğiz” diyen Başkan Genç, "Ortahisar ilçemize bağlı 85 mahallemiz var. 315 bin nüfusumuz var. Dolayısıyla bizden beklenen görev ve sorumluluklarımız da artıyor. Ortahisar Belediyesi olarak halkımızla dertleşip onların sorunlarına derman olmak için mahalle ziyaretlerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Böylece bütün mahallelerimizle bütünleşip ortak hareket etme fırsatını buluyoruz" şeklinde konuştu.
Son olarak Kaymaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, "Ortahisar’ı halkı ile birlikte yöneteceğimizi hep dillendirmiştik. Sorunları halktan dinlemek ve sorunu yerinde çözmek önemli. Hizmet üretirken belediye mekanizmasının bir parçası her zaman halk olacaktır" diye konuştu.