AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Salih Cora, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşlarına özel önem verdiğini ifade etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, seçim çalışmalarına devam ediyor. Trabzon’da vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Cora, sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu önemi de her fırsatta dile getirmekten kaçınmıyor. Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulunan Salih Cora, burada Oda Başkanı Turan Altuntaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Trabzon’un sorunlarını çözme noktasında sivil toplum kuruluşlarının kritik bir misyonu olduğunu ifade eden Cora, siyasetçilerle sivil toplum kuruluşlarının el ele vererek çalışmaları halinde bir çok problemin kolaylıkla aşılacağına dikkat çekti.
“STK’LAR ORTAK GÜCÜMÜZDÜR”
"Sivil Toplum Kuruluşları’nın gücü bizlerin ortak gücüdür" diyen Salih Cora, şöyle konuştu:
"Şoför esnafımızın sorunları toplumun önemli sorunlarıdır. Biz bu kuruluşlarla ve bu kurulun temsilcileriyle birlikte düşünme, birlikte karar alma konusunda son derece duyarlı olacağız. Onların taleplerine kulak vereceğiz. Her zaman onların yanında olacağız. Arayan, soran, bulan, konuşan, kucaklayan bir anlayışla siyaset yapacağız."
“SİYASETÇİLER VE STK’LAR EL ELE VERMELİ”
Şehrin dertleriyle dertlenildiğini belirten Cora, “STK’larımız toplumsal sorunları sadece seslendirmiyor, beraberinde çözüm önerileri de sunarak, ortak aklı öneriyor. Yani istişare yapıyor. Sadece ilin sorunlarına değil bölgenin sorunlarına da eğiliyor. Heyetler oluşturuluyor ve sorunların çözümü noktasında Ankara yollarına düşülüyor. Bu şu demektir, sadece sorunlar dile getirilmekle kalmıyor. Çözümü noktasında da gayretler, çabalar ortaya konuyor. İşte bu noktada şehrin ve bölgenin siyasetçileriyle el ele vermek STK’ların bu çabalarına daha çok güç ve kuvvet katacaktır. Bizim anlayışımız her zaman şehrin sorunlarının çözümü noktasında ortak aklı, istişareyi hedef almaktır” dedi.