AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Erciş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yıl içerisinde Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren boks takımı sporcularını ödüllendirdi.
Erciş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen programa eşi Doç. Dr. Havva Çaha ile birlikte katılan Prof. Dr. Çaha, dereceye giren sporcularla bir araya geldi. Burada sporculara hitaben bir konuşma yapan Prof. Dr. Çaha, elde edilen başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu başarıların Van ve Erciş için öneminin büyük olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Çaha, “Sizler sonradan gelen kardeşlerinize örnek olacaksınız. Görüyorum ki çok güzel başarılara imza atmışsınız. Ama ben sizden Türkiye şampiyonluğu da bekliyorum. İnşallah çok çalışarak bizlere bu sevinci de yaşatacağınıza inanıyorum. Sizler iyi ve başarılı bir iş çıkardınız. Sizler imkansızlıklar içinde başarıyı yakaladınız. Ben tekrar sizi, müdürünüzü ve antrenörünüzü tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Prof. Dr. Çaha ve eşi Havva Çaha, öğrencilere almış oldukları eşofman takımı ve ayakkabıları vererek ödüllendirdiler. Prof. Dr. Çaha, aynı zamanda öğrencilere birer plakette vererek, Türkiye şampiyonluğu beklentisini yeniledi.