AK Parti Yalova İl Teşkilatı, milletvekili adaylarıyla yürüyüş düzenledi. Diğer milletvekili aday adaylarının da tam kadro katıldıkları yürüyüş adeta gövde gösterisine döndü. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "Hedef 2-0" dedi.
AK Parti aday tanıtım toplantısı Merkez İlçe Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Öztabak, AK Parti’nin yenilenen teşkilat kadroları ile 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde anayasayı değiştirecek bir çoğunlukta kazanacağını ve milletle belirlenen 2023 ve 2071 hedeflerine kesintisiz yürüyüşünü devam edeceğini belirterek, “Bugün hizmet bayrağını taşımakla görevlendirilmiş olan bizler, üstlendiğimiz sorumluluğun şuuruyla hareket ederek, milletvekili adaylarımızın belirlenmesi sürecini başarıyla yönettik. Yeni milletvekili adaylarımızın belirlenmesi işlemi tamamlanmıştır. Genel merkezimizce Yalova milletvekili 1. sıra adayı olarak Fikri Demirel, 2. sıra milletvekili adayı olarak Mehmet Demirhan’ın isimleri yüksek seçim kuruluna verilmiştir. Teşkilatımız, adaylarımızın belirlenmesi sürecinde, Yalova halkının hassasiyetlerini ve hissiyatını, ahde vefayı, hizmeti, sadakat ve güvenilirlik ile teşkilat bütünlüğünü dikkate alarak, Yalova’da iki sıfırlık bir sonucun elde edilmesi için hareket etmiştir” diye konuştu.
AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Fikri Demirel ise şunları kaydetti: “İlk milletvekilimiz Şükrü Önder, İlhan Evcin ve Temel Coşkun’a bugüne kadarki milletvekilliği dönemlerinde Yalova’ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün aday olarak karşınızdayız. AK Parti’nin bir hedefi var: Önümüzdeki seçimlerde inşallah yeni Türkiye’yi oluşturmak için 400 milletvekili, yeni anayasa, yeni başkanlık sistemi. Rabbim bu yolda en iyi sonuçla buna katkı vermeyi bize nasip etsin" dedi.
Ardından Cumhuriyet Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi, Safabey Caddesi ve İstanbul Caddesi güzergahında yürüyüş yapıldı. Yürüyüşe aday adayları da katılarak seçilen adaylara desteklerini gösterdi.