AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyip çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AK Parti Yozgat’ta seçim çalışmalarına başlarken milletvekili adayları esnafı ziyaret etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Yusuf Başer, üç ayların başlangıcı mübarek bir günde seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 13 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin hizmet ürettiğini bundan sonra da hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi.
Yozgat halkının bugüne kadar AK Parti’ye büyük teveccüh gösterdiğini dile getiren Başer,”Aslında bizlere gösterilen teveccüh Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen sevgidir, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na gösterilen sevgidir. Bu günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu atıyor tutuyor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli atıyor tutuyor. Ama vatandaşımızın dediği ise, ’Onlar laf üretir, siz hizmet üretirsiniz’ diyorlar. Biz inşallah Yozgat’ta hizmet ve eserler üretmeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki Yozgat halkı geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de yine hizmetten yana tavır takınacaklardır. Milli iradeden yana, kalkınmadan yana, tavır takınacaklardır” dedi.
Yozgat halkının her zaman hizmetten yana tavır takındığına dikkat çeken Başer, “AK Parti’ye bir sevgi seli var, inşallah bu sevgi selinin sonu Yozgat’ta 4 -0 olacaktır. Biz seçim çalışmalarımızın kardeşlik içerisinde, kimseyi üzmeden, kırmadan, devam ettireceğiz” diye konuştu.