Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tunçer, Yozgat İkinci Amatör Liginde mücadele eden Sorgun Gençlikspor ile gençleri spora çekeceklerini söyledi.
Sorgun Gençlikspor’un sanki Sorgun Belediyespor’a rakip olarak kurulduğu gibi bir takım algılar oluşturulmak istediğini ifade eden Tunçer, “Özellikle sosyal medya üzerinden bir takım algılar oluşturulmak isteniyor. Sanki Sorgun Gençlikspor’u Sorgun Belediyespor’un rakibi gibi kurulduğu gibi iddialar ortaya atılmak isteniyor. Bunlar doğru bir şey değil. Bizim bu takımı kurmamızdaki amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, spora ve sporculara olan ilgilerini artırmaktır” dedi.
Sorgun’un Yozgat’ın en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Tunçer, “Bu yüzden bir ilçede iki takımın olması normal olarak karşılanmalıdır. Her iki takımda Sorgun’un takımıdır. Bu yüzden kimse bizim aramıza ayrılık tohumları saçamaz. Ayrıca kulübümüzün bir takım ihtiyaçlarını sağolsun sayın Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek karşılamaktadır. Bu yüzden her iki takımımızın da başarılı olması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.