Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Samsun’u gezdi.
Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi, eğitim yılının tamamlanmasına sayılı günler kala Samsun’a gezi düzenledi. Samsun’un tarihi turistik yerlerinin gezilip görülmesi hem de milli mücadelenin ilk adımının atıldığı topraklar ve bu mücadelede önemli bir konuma sahip Bandırma vapuru gibi simgesel özelliği olan değerlerin görülmesi ve o milli duyguların tekrar yaşanması amaçlan gezide, öğrenciler, hem Samsun’u gezdi hem de eğlendi.
Öğrencilerden Fırat Yıldız, eğitim yılının sonuna geldiklerini belirterek, “Yıl içerisinde derslerimize çalıştık, son sınavlarımızı da tamamladık. Üzerimizdeki ders stresini atmak ve yıl sonunu güzel anılarla tamamlamak istediğimiz için okul idaremiz de Samsun’a gezi düzenledi. Gezimiz çok güzel geçti. Geziyi düzenleyen okul müdürümüz Bedrettin Dıvrak ve bize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Mercan Laleli ise, daha önce Samsun’a gitmediğini belirterek, “Bu gezi ile Samsun’u da gezmiş ve görmüş olduk. Bandırma Vapurunu gördük, ilin turistik yerlerini gezdik, eğlendik, çok güzel bir gezi oldu. Geziyi düzenleyen okul müdürümüz Bedrettin Dıvrak’a öğretmenlerimize ve bizi geziye getiren okulumuzun öğrenci servisi Adnan Tur ve şoförlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.