Kol saatleri pek çok kişinin vazgeçilmezi. İster kadın, ister erkek isterse de çocuk olsun her kesimden insanın sol koluna taktığı saat ile kombinlerini tamamladığı görülüyor. Ünlü saat markaları da yaptıkları Ar-Ge çalışmaları neticesinde birbirinden güzel saat modelleri üretmeye devam ediyor.

Kol saati sektörü oldukça geniştir. Dünyaca ünlü markaların ürünleri ülkemizde de satışta. Saatte kalitenin adresi olan pek çok marka sayesinde her tarzdan saate ulaşmak mümkündür. Daha evvelki yıllarda genel olarak deri ve metal kordon saatler kullanılmaktaydı.

Kadınlar için üretilen taşlı modellerin yanı sıra erkekler için daha sade ve şık modeller üretiliyor. Titanyum ve çelik kordonların yanı sıra son zamanlarda plastik ve silikon malzemeden üretilmiş olan saatler kullanılıyor.

Son zamanların trendi yuvarlak ve büyük saatler silikon kordon ile birleştiriliyor. Kadınlar için genel olarak renkli kordonlar, gold ya da gümüş renkleri kullanılırken erkekler için daha geniş bir ürün çerçevesi çizmek mümkün. https://www.kosovalisaat.com/ üzerinden en yeni saat modellerine ulaşabilirsiniz.