İngilizce öğrenmek için farklı derecelerin bulunduğunu söylememiz mümkündür. Bakırköy ingilizce kursları verirken kurumumuz kolaydan zora doğru eğitim hizmetini en doğru şekilde tamamlamaktadır.

 Elementary Seviyesi

 Elementary derecesi, eğitimimizin ilk seviyesidir. Türkçe anlamı başlangıç seviyesidir. Bu seviye ile beraber İngilizce dil eğitimine ve eğitimine ilk adımlar atılırken, hem öğrenip hem de eğlenmenin keyfine varmak kesin olacaktır.

 Bu seviyede uygulanan genel eğitimlerimizden bahsedecek olursak; ana zaman kavramları, günlük yaşam devam ettirilirken kişinin karşısına çıkacak olan genel konuların üstünden öğrenme, pratik yapıp öğrenilenlerin pekiştirilmesi, unutma sorunun ortadan kaldırılması olarak sıralanabilir.

 Bu seviyede İngilizce eğitimi alınmasının sırasında eğitim kurumumuz bakımından kişilere sunulan ücretsiz uygulamalardan yararlanılmalıdır. Bu sayede farklı kulüplerde eğlenmek mümkün oluyor. Uygulamaların içerisindeki en önemli aktivite speaking uygulamasıdır.

 Pre-Intermediate Seviyesi

 Pre-Intermediate seviyesi önceki seviyeye göre biraz daha zordur. Türkçe anlamı orta seviyedir. Bu seviyeye gelen kursiyer öğrenci öğrenmeyi biraz daha hızlı hale getirme, eğitimden çok fazla yarar sağlaması ve birinci derecede kazanılmış ana eğitimlerin daha iyi temellere benimsetilip, öğrenilen bilgilerin unutulmamasını amaçlamaktadır.

 İngilizce kurslarımızda bu seviyeyi tercih etmiş olan kursiyer öğrencilerimiz, öğrenmiş oldukları gramer bilgisinin üstüne daha da ekleyip öğrenmiş oldukları bilgileri, pratikle uygulamaya geçirmektedir. Bu seviyeye ulaşmış öğrenciler, günlük yaşamdaki konuşmalarını rahatça kendilerine güvenerek yapacaklardır.

 Intermediate Seviyesi

 Intermediate derecesi, gündelik konuşma seviyesinden daha üstte ve akademik konuşma dilinin daha doğru anlanması için hazırlanmış bir programdır. Bunun sayesinde İngilizce dilini öğrenmek ve konuşmada ilerlemenin mümkün olması kesindir. Bu seviyeye gelen öğrenciler; İngilizce sohbetlere katılır, cümle kurmadan daha fazlasını yapar, roman, hikaye gibi karışık kelime ve cümlelerin yer almış olduğu kitapları rahat okur. Bu seviyedeki kursumuz toplam olarak 108 ders saati şeklindedir.

 Upper-Intermediate Seviyesi

 Upper-Intermediate seviyesi ise öğrencilere yönelik sunulan bir başka orta öğrenme derecesidir. Toplam olarak 108 ders saatiyle tamamlanmaktadır. Kursumuzun amacı kişilerin en iyi şekilde konuşması, yazması ve okumasıdır. Bu yüzden bu seviyelerin hepsi kişilere özel şekilde sunulmaktadır. Bilhassa kursiyer öğrencilerimiz bu seviyeyi tamamladığında grameri bitirmek üzere olacaktır.

 Advanced Seviyesi

 İngilizce kursumuzun son seviyesi olan Advanced seviyesi en zor seviyedir. Bu seviyenin başarıyla tamamlanması halinde İngilizce diline hakim olunacaktır ve bunun sayesinde ana dili İngilizce olan bir bireyden farksız şekilde İngilizce konuşulacaktır. Advanced seviyesi kursumuzda üst seviye şeklinde belirlenen bir seviyedir ve bununla beraber 108 ders saatiyle verilmektedir. Bu seviyede görevli eğitim ekibimiz; yabancı ve akademik öğretmenlerden oluşuyor.