İnşaat çalışmalarını izlemek, Türk milletinin yazılı olmayan ama herkesin zaman zaman gerçekleştirdiği bir davranış. Sokakta yürürken durup bakmak, eğer görüş açısı varsa evden izlemek ya da bir yere yetişecekken bile araban inşaat çalışmalarını seyretmek artık hiç de yadırganmayan hareketlerden. Artık bu meraklı gözlere alışmış bir inşaat firması Kocaeli'nde bulunan inşaat alanına dev ekran maketi koyarak bu davranışa mizahi bir yorum katmışa benziyor. Sokaktan geçen vatandaşların ilgisini çeken dev ekran maketi, inşaat çalışmalarının rahat rahat gözlemlenmesine imkan sağlıyor. Görüldüğü andan itibaren ziyaretçi akınına uğrayana inşaat izleme ekranı meraklı gözlere imkan sağlamaya devam edeceğe benziyor.

İnşaat çalışmalarını sözde dev ekrandan takip eden vatandaşlarla yapılan röportajlarda son derece olumlu yorumlar alan inşaat firması, böylece küçük çaplı bir viral çalışmaya da imza atmış oldu. Yaptığı işin yanında çalışma şekli ile de dikkat çeken inşaat firması faaliyetlerinin yanında tebrikleri kabul etmekle de meşgul bu sıralar.

İnşaat alanlarında en çok dikkat çeken ve merak uyandıran aletlerin başında paletli ekskavatörler geliyor. Paletlerini adeta bir kol gibi kullanan bu iş makinalarına ilgi duyanlar birçok iş makinasının satıldığı www.truck1-tr.com 'da merak ettiği tüm aletlere ulaşabilir. Kendine göre bir sıfır ve ikinci el pazarına sahip iş makinaları pazarında her ihtiyaca göre bir iş makinası bulmak mümkün. Dünyaca ünlü markaların iş makinelerini listeleyen Truck1, bu alanda ilgili kitlelerin ihtiyaçlarını gidermeye ve sektörü yönlendirmeye devam ediyor.