İtalya'nın Serie A ligindeki şampiyon takım Inter, Uğurcan Çakır'a talip oldu. Takımın Sloven kalecisi Samir Handanovic ile de yola devam edecek olan Inter, ikinci bir kaleci daha istiyor. Uğurcan çakır transferi için girişimde bulunuldu. Eğer anlaşma gerçekleşirse sezonun ilk büyük transferi yapılmış olacak.

Milli Takımımızın da kalecisi olan Uğurcan Çakır için 20 Milyon Avro civarında bir bütçe ayrıldığı öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu Uğurcan Çakır Transferi için 30 Milyon Avro İstiyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 20 Milyon Avro teklifi düşük buldu. Uğurcan Çakır'ı transfer etmek isteyen Inter'den bonservis bedeli olarak 30 Milyon Avro istiyor. Başkanın bu talebi kabul edilir ve transfer gerçekleşirse futbol tarihimizin en yüksek bedelli satışı yapılmış olacak. canlı maç izle  

Aslında Ahmet Ağaoğlu ve ekibi Uğurcan Çakır için gelen transfer tekliflerini aceleye getirmekten yana değil. Sezon sonunda istenen bedel verilse bile bir süre bekleneceği düşünülüyor. Çünkü Haziran ayında EURO 2020 başlayacak. Uğurcan Çakır'ın bu dönemde bonservis bedeli daha da yükselebilir.

Uğurcan Çakır, Avrupalı İzleme Ekiplerinin Dikkatini Çekti

2018-2019 sezonundan bu yana Trabzonspor'un kaleciliğini yapan Uğurcan, Avrupalı ekiplerin dikkatini çekti. Futbolcunun daha önce de büyük takımlarla birlikte adı anılmıştır. Yakın dönemde Avrupalı menajer Arturo Canales ile anlaşmıştı. Yeni menajerinin futbolcuyu nereye taşıyacağı merak ediliyor.