İstanbul Nişantaşı’nda hizmet veren Este Port estetik kliniği uzman ekipler tarafından yardımcı olmaktadır. Opr. Dr. Ali Mezdeği tarafından gerçekleştirilen ve genellikle ergenlik yaşlarında görülen erkek bireylerin Jinekomasti hastalığı tedavisini gerçekleştirmektedir. Jinekomasti ameliyatının gerçekleştirilmesindeki sebep erkeklerde göğüslerin hızla büyümesi ve kadın memesine benzemesinden kaynaklanır. Genellikle süt bezlerinin genişlemesi ve meme etrafındaki yağlanmalar buna sebep olur. Jinekomastinin de belli evreleri vardır. Dört evre içerisinde en dikkat edilmesi gerekenler üç ve dördüncü aşamalardır.

Jinekomasti İstanbul üzerinde ameliyat sırasında tamamen Avrupa standartlarına uygun bir şekilde operasyonu gerçekleştirilir. Ayrıca Avrupa da gerçekleştirilen estetik ameliyat fiyatlarına göre Türkiye oldukça uygun fiyatlara sahiptir. Bunu tetikleyen en büyük olay ise tabi ki de kur farkıdır. Este Port iletişim hatları üzerinden gerekli bilgileri edindikten sonra oldukça uygun meblağlar ile bu görünümden kurtulmanız mümkündür.

Jinekomasti Ameliyatında Türkiye Neden Tercih Ediliyor?

Estetik operasyonlar genellikle yurt dışı standartlarında oldukça pahalı gerçekleştirilen operasyonlardır. Bu nedenle birçok Avrupa da yaşayan insan özellikle Türkiye de estetik operasyon işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Ayrıca sadece ucuz olması da değil hastane kalitelerinin de ön plana çıkmasıyla birçok hasta ülkemizde yerini alıyor. Özellikle de Jinekomasti gibi erkeklerde çok sık rastlanan bu önemli hastalıkta fazlasıyla talep vardır. Jinekomasti tedavisi için Türkiye’ye gelen hastaların birçoğu Avrupa da alacakları hizmetten çok daha iyisini elde ediyorlar. Aynı zamanda hekimlerimizin profesyonel yaklaşımı ve en önemlisi ameliyat sonrası izlerin olmaması da artı olarak karşınıza çıkmaktadır.

Este Port yurt dışından hangi ülkeden gelirse gelsin bütün hastalara gerekli doğrultularda yardımcı olmaya devam ediyor. İşlemleri sizler için anlattıkları canlı ameliyat videoları da siteleri üzerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda ameliyat sırasında neler olacağını da sizlere belirtiyorlar. Ameliyat sonrası ise nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere büyük bir titizlikle aktarım sağlarlar. Böylece vücudunuzda ameliyat izleri olsun veya ameliyat sonrası oluşacak sarkmalar olsun önlemleri alınmış olacaktır. Birçok erkeğin problemi olan Jinekomasti tedavisinin gerçekleşmesinden sonra da kendinize oldukça dikkat etmeniz gerekir. İştahınızı kontrol edememe durumunda ne yazık ki hastalığın tekrar etmesi de mümkün olacaktır.