Peşinatsız ev almak isteyen müşterilerimize ev alma fırsatı Birevim’den gelmektedir. Birevim olarak birikmiş parası bulunmayan, her bütçeden müşterilerimizi düşünerek; peşinat, ara ödeme, toplu ödeme gibi taleplerde bulunmayarak müşterilerimizi ev sahibi yapmaktayız.

Peşinat Olmadan Peşinatsız Ev Almak

Peşinatsız ev almak isteyen müşterilerimize kısa ve kolay bir başvuru süreci sunmaktayız. Kimlik bilgileri dışında ek bir bilgiye gerek olmadan başvuru yapabilmektedirler. Kendilerinden kefil talep edilip edilmeyeceğine, oluşturduğumuz komisyon karar vermektedir. Birevim olarak Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde ev alımlarına yardım edebilmekteyiz. Ancak sistemimize dahil olmak isteyen müşterilerimize Türk vatandaşı olma sınırlaması getirmemekteyiz. Evin teslim tarihi ile beraber tapusunu müşterilerimizin üzerine çıkartmaktayız.

Peşinat Olmadan Peşinatsız Ev Alma Yöntemleri Nelerdir?

Birevim olarak günümüz ekonomisinde insanların para biriktirmesinin oldukça zor olduğunu bildiğimiz ve ev almak isteyen herkesin ev almasını istediğimiz için ev alma yöntemlerimizde peşinat talep etmemekteyiz. Ev alma yöntemlerimiz ise şöyledir:

  • Sıra tespitli tasarruf yöntemi ile sistemimize dahil olmak isteyen müşterilerimiz için noter huzurunda bir çekiliş yapılmaktadır. Bu çekiliş sonucunda müşterilerimizin evlerini hangi sırada alacakları tespit edilmektedir. Mantık olarak altın günlerine benzeyen bir mantığa dayanmaktadır. Taksit tutarlarını müşterilerimizin belirlemesine izin verilmektedir.
  • Sıra tespitli tasarruf yönteminin ikinci bir versiyonunu uygulamaktayız. Bu versiyon ise sektörümüzde ilk kez bizim uyguladığımız ve dünyada örneği olan bir yöntemdir. Yaklaşık olarak 480 kişiye kadar bir grup oluşturmaktayız ve bu gruptaki müşterilerimizin noter huzurunda çekilişleri yapılmaktadır. Ardından kendilerinin kısa sürede ev sahibi olmaları ve ev sahibi olacakları tarihi önceden bilmeleri mümkündür.
  • Serbest planlı tasarruf yöntemi ile müşterilerimizin diğer müşterilerimize bağımlı olmadan ödeme planlarını ve teslim tarihlerini kendilerinin belirleyebilmelerini sağlamaktayız. Sabit taksit ödemeleri yapabilecekleri gibi artan taksit ödemeleri de yapabilmektedirler.
  • Konuta değer endeksli tasarruf yöntemi ile peşinat olmadan ev almak isteyen müşterilerimizin evlerinin değerini korumayı amaçlamaktayız. Küçük taksitler ödeyerek ev alacakları için bu süreçte evlerinin değerinin artması durumunda, bunu korumayı amaçlamaktayız.

https://www.kolayevim.com/pesinatsiz-ev-alma.php