Antalya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisi halindeki Kemer, bakir plajları, tertemiz havası, eğlenceli gece hayatı, çok sayıda alışveriş mekanı, tarihi ve kültürel tüm değerleri ile burada tatil yapmak için birçok sebep sunuyor. Batı Toros Dağlarının eteklerinde konumlanan Kemer, keşfedilmeye değer eşsiz coğrafyasıyla yılın tüm aylarında çok sayıda turisti ağırlıyor. Benzersiz bir tatil yapma fırsatı sunan Kemer doğasını oluşturan upuzun plajları ve yürüyüş rotaları ile kendine hayran bırakıyor. Mavi turlar ile bölgedeki tüm koyları gezebilmenin mümkün olduğu Kemer’de tekne turuna katılarak denizin bisiklet turlarına çıkarak da doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Tüm bu aktiviteleri yapabileceğiniz dolu dolu bir Kemer tatili için Neredekal.com sitesinden Kemer otellerini inceleyebilirsiniz. 

Kemer'de Gece Hayatı

Gece hayatı, farklı yaş gruplarından kişilerin eğlenmesi için tatilin olmazsa olmazlarından birini oluşturur. Bu noktada oldukça öne çıkan Kemer, eğlence mekanları ile gece hayatının önemli duraklarından biridir. Kemer’de bulunan eğlence mekanlarında müzik eşliğinde yemek yiyebilir ve çoğu mekanda bulunan dans gösterilerini izleyebilirsiniz. Kemer’de birçok mekanda canlı müzik hizmeti bulunur ve gösteriler önemli bir yer tutar. Bunların dışında dans ederek daha aktif olacağınız mekanlara gidebilir ve Kemer’in eğlenceli atmosferinde doyasıya eğlenebilirsiniz. Gece gündüz fark etmeksizin Kemer merkez veya etrafında yer alan eğlence mekanlarından dilediğinizi seçerek tatilinizi daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. 

Kemer'de Konaklayabileceğiniz Otel Konseptleri

Kemer’in tatilcilerin uğrak noktası hale gelmesinde konaklama tesisleri de büyük önem taşıyor. Her bütçe ve tercihe uygun konaklama seçeneğinin bulunduğu Kemer, profesyonel işletmeleri ile ziyaretçilerini memnun bırakıyor. Kemer'de  konaklayabileceğiniz çeşitli otel konseptleri arasında diğerlerine göre daha fazla hizmetin sunulduğu her şey dahil ve ultra her şey dahil konseptli otellerin yanında daha sınırlı hizmetin bulunduğu yarım ve tam pansiyon otel seçeneklerini de bulunuyor. Bu konseptler arasından yapacağınız seçimi istediğiniz tatil ve bütçeniz doğrultusunda şekillendirebilirsiniz. Kemer pansiyonları daha ekonomik bir tatil için iyi bir seçim olabilir ama tatil boyunca otelde daha çok vakit geçirecekseniz sunduğu imkanların fazla olması amacıyla ultra dahil veya Kemer her şey dahil otelleri seçebilirsiniz. Daha çok gezme odaklı olan otelde zaman geçirmediğiniz bir tatil planlıyorsanız da diğer konseptlerde bir otel seçerek bütçenizde avantaj sağlayabilirsiniz.