Hayatınızda dönüm noktası olarak adlandırılan dönemlerin başında evlilik yer alıyor. En yakın arkadaşınız ya da aileden biri evlendiğinde ona  özel bir hediye seçmek isteyebilirsiniz. Bazıları klasik hediyelerden yola çıksa da , farklı ve anlamlı bir ürün arayanlar da var.  Yeni evli çifte olan yakınlığınıza bağlı olarak hediye alternatifleri değişebilir. Yeni evlenen dostlarınız için klasik ve anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız Taze çiçekte yer alan büyülü çiçeklerden yardım alabilirsiniz. Bunun yanı sıra hangi hediyelerin yeni evli çiftlere uygun olduğunu merak ediyorsanız aşağıya bakabilirsiniz.

Çiçek sepeti

Evinde tasarım detayları ile çiçekleri bir araya getirmek isteyen bir çifte hediye alıyorsanız karar vermeniz çok kolay. Yeni evlenen çiftin hoşuna gidecek tasarıma sahip çiçekler seçerek hoş bir hediye alabilirsiniz. Tasarım çiçekler kişiselleştirilebilir yapısı sayesinde birden farklı alternatifle karşınıza çıkıyor. Çiftin hoşuna gidecek bir çiçek sepeti tercih ederek  hediyenizi ince bir jeste dönüştürebilirsiniz.

Kişiye özel tablolar

Yeni evli çiftler birlikte ortak bir alan oluştururken bazı detaylara takılıp birçok şeyi unutabiliyor. Bu nedenle eve sonradan eklenebilecek ayrıntılar son dakikaya kalıyor. Yeni evlenen çiftin hazırlıklarına şahit olduysanız hediye seçimi yapmanız çok kolay. Ev ortamında eksik kalan duvarları tablolarla doldurabilirsiniz. Çiftin zevkini de göz önünde bulundurarak, onlar için anlamlı olan bir tablo yaptırabilir ya da çiftin resmini tablo haline getirtebilirsiniz.

Sevdikleri bir sanatçının konserine bilet

Yeni evlenen çiftle olan yakınlığınıza bağlı olarak hediye seçiminiz kolaylaşabilir. Çifti yakından tanıyorsanız müzik zevki ve sevdiği sanatçılar hakkında bilgi sahibi olma ihtimaliniz yüksek. Evlilik telaşının arasında sevdiği sanatçının konserini unutan dostlarınıza özel iki kişilik bilet alabilirsiniz. Bu sayede eğlenceli ve unutulmaz bir evlilik hediyesi armağan etmiş olursunuz.

Yeni evlenen çift için özel günler takvimi

Yeni evlenen dostlarınızı birlikte kutlayacağı birçok özel gün bekliyor. Bu günleri somutlaştıran ve unutulmaz hale getiren akrilik takvimler alarak hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Çiftin zevkine göre takvimi kişiselleştirmek hediyenizi çok daha anlamlı hale getirebilir.

Çiftlere özel başucu lambası

Her evde kendine yer bulan kişiselleştirilmiş hediyelerin başında lambalar bulunuyor. Led gece lambasını yeni evlenen çifte uyarlayabilir ve loş bir ortam yaratmalarına katkıda bulunabilirsiniz. Dilerseniz çift için önemli olan bir tarihi ve fotoğrafı da bu lambaya eklemeniz mümkün.