Youtube platformunun ışık hızıyla yükselmesine eşdeğer, Youtube izlenme hizmeti sunan kurumlar da yükselmektedir. Zira platformdaki kanal sahipleri arttıkça, doğal yoldan kitle kazanmak da bir hayli zor olmaktadır. Günümüz koşullarında Youtube’un sunduğu istihdam olanağından faydalanabilmek için en az 1 sene boyunca çalışmak gerekmektedir. Ayrıca sürecin sonunda Youtube’un partnerliği kabul edeceğinin de garantisi olmamaktadır.

İzlenme satan kurumlar vasıtasıyla bu süreyi minimuma indirerek, kanala yüklediğiniz ilk videonuzdan para kazanabilirsiniz. Ayrıca partnerlik anlaşmasından ziyade Youtube’un sunduğu 4000 saat izlenme limitini geçerek, reklamlardan da sermaye elde ede bilirsiniz. Fakat belirtilen hizmetleri kaliteli biçimde sunan kurum sayısı parmakla sayılabilecek nitelikte az olmaktadır.

Youtube İzlenme Satın Alma Ekşi / Youtube İzlenme Satın Al Ucuz

Youtube izlenme satan kurumların artışı, doğal olarak ekşi sözlük sayfalarında, şüphe doğuran sorulara yer açmaktadır. Peki bu sorulara ek olarak Youtube izlenme satın almak mantıklı mı? İzlenme satın almadan Youtube’da yükselmek mümkün mü?

-Genel olarak Youtube platformunda herhangi bir izlenme veya abone paketi satın almadan yükselmek mümkün olmaktadır. Fakat bu kapsamda platform tarafından sunulan, harcadığınız enerjiye eşdeğer sermaye garantisi bulunmamaktadır. Şu an platformda aylarca çalışıp, hala partnerlik alamamış kullanıcılar mevcuttur. İzlenme satan güvenilir kurumlar ise kullanıcılara platformdan gelecek sermayenin garantisini vermektedir.

Fakat bu kurumların da arasında seçim yapılması gerekmektedir. Genel olarak seçim kolaylığı kapsamında ucuz ve kaliteli izlenme paketleri sunan kurumların özellikleri bunlardır:

· Youtube algoritması, kanalın yükselmesi kapsamında içeriğin izlenme niteliğinin gerçek kullanıcılardan oluşmasına dikkat etmektedir. Bu kapsamda kaliteli hizmet sunan kurumların %90-ı stoklarda, gerçek kullanıcılardan oluşan izlenme paketi bulundurmaktadır.

· Kaliteli hizmet sunan kurumların %99-unun izlenme paket içeriğinin süreleri, minimum 1 maksimum 5 dakika olmaktadır.

· Son olarak kaliteli hizmet sunan kurumların izlenme paketlerinde, kanalın ömrü boyunca herhangi bir düşüş yaşanmamaktadır.

Güvenilir Youtube Abone Satın Alma

Şayet abone satan kurumların güvenilirliğini ve istediğiniz faydanın garantisini kazanmak istiyorsanız aşağıdaki etkenlere dikkat etmeniz gerekmektedir:

  1. Abone satmak ve bu kapsamda paket oluşturmak, oldukça zahmetli ve kaynak talep eden bir iş olmaktadır. Bu yüzden kurum niteliği farketmezsizin:

· Youtube abone satın al 5 tl

· Youtube abone satın al 10 tl tarzında paketleri tercih etmemeniz önerilmektedir. (Zira çoğu zaman bu paketlerin kullanıcı içeriği, bot hesaplardan oluşmakta ve kanalınıza görüntüden başka bir şey katmamaktadır.)

  1. Fiyat ve hizmet, kaliteli olarak nitelendirilebilecek etkenleri karşılasa bile, düşmeme garantisi sunmayan kurumdan paket alımı önerilmemektedir. (Zira çoğu kurum kalitesiz yazılımlar kullandığından dolayı izlenmeleri sattıktan 1-2 hafta sonra kanaldan düşürerek, tekrar satışa çıkarmaktadır.)
  2. Son olarak paketlerde, kullanıcıların izlenme süreleri yazılmadığı taktirde elde edeceğiniz faydanın da garantisi bulunmamaktadır. Zira genel olarak izlenme paketleri, kanal sahiplerine 2 kapsamda fayda sağlamaktadır:
  3. 1000 abone limitinden sonra 10 dakikalık videoların minimum izlenme gereksinimleri kapsamında partnerlik sonucu sunulan sermaye.
  4. Platform tarafından sunulan 4000 saat limitinden sonra reklamların izlenme süreleri kapsamında sunulan gelir.

3.Şayet yukarıda belirtilen etkenler karşılanmazsa satın aldığınız izlenme miktarı da kanala sadece görünüş kazandıracaktır.

Takip2018.com abone, takipçi gibi bir çok işlemleri gibi tüm ihtiyaçlarınızın güvenilir hizmet sitesi.