Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Özel Uncalı Meydan Hastanesi arasında, AESOB’a bağlı oda üyeleri, çalışanları ile birinci derece yakınlarının bazı indirimlerden faydalanabileceği sağlık protokolü imzalandı.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ile Özel Uncalı Meydan Hastanesi Müdürü Ebubekir Aktaş arasında imzalanan protokolle, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvencesi olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, çalışan ve birinci derece yakınlarına, tüm tahlil ve tetkiklerde yüzde 15 indirim uygulanacak. Protokolde AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve Özel Uncalı Meydan Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Buket Samur’da hazır bulundu.
Hastane hakkında Sevimçok’a bilgi veren Aktaş, hastanelerinin Uncalı, Konyaaltı, Liman ve Altınkum bölgesini kapsadığını ve her biri alanlarında uzmanlaşmış doktorların kontrolünde poliklinik, teşhis ve tedavi üniteleri, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, doğumhane ve acil birimleri ile tek kişilik lüks odaların bulunduğunu ve hastanelerinin 24 saat acil servis ve ambulans hizmeti verdiğini belirtti.
İmzalanan protokolün esnaf ve sanatkara önemli bir indirim imkanı sağladığını belirterek sağlık konusunun asla ihmale gelmeyeceğini vurgulayan Sevimçok ise hastalıkların ilerlemeden teşhis edildiği takdirde tedavisinin daha mümkün olabileceğinin altını çizdi. Sevimçok, vatandaşların sağlıklarına gereken önemi ve hassasiyeti vermelerini de isteyerek, “Sağlık asla ihmale gelmez” dedi.