AK Parti İl Gençlik Kolları, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa mitingi öncesinde farklık bir yolla çağrı yapıyor.
AK Parti İl Gençlik Kolları sosyal medyayı kullanarak farklı bir yolla miting daveti yapıyor. AK Parti’ye gönül veren ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu miting alanında dinlemek ve dinletmek isteyen herkes, elinde ‘16 Mayıs’ta AK Gönüller Meydana’ yazılı bir pankartla istedikleri bir yerde fotoğraflarını ya da videolarını çekip, bunu sosyal medyada paylaşarak çevresindeki insanlara bu daveti gönderebiliyor. Paylaşıldıkça büyüyen bu davet binlerce kişiye ulaşıyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa TarıkKaderli, daha evvel defalarca gerçekleştirdikleri bu proje sayesinde binlerce insana ulaştıklarını belirterek, “AK Parti’ye gönül veren, destekleyen ve Başbakanımızı miting alanında dinlemek isteyen binlerce vatandaşımıza bu yolla çok rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz. Büyük ilgi gören projemiz sayesinde davetimiz dalga dalga yayılıyor. Bu yolla İnşallah Başbakanımızı ağırlayacağımız meydanda buluşup, ona desteğimizi göstereceğiz” dedi.