Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Derepazarı İlçe Başkanı Hüseyin Topal, Derepazarı Belediye Başkan adayı Şaban Kalça, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Derepazarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Önemli bir seçime doğru hızla gidiyoruz. 31 Mart seçimleri Cumhuriyetin kuruluşunun ikinci yüzyılının ilk seçimi. Bu bakımdan tarihi anlamı olan bir seçim. Derepazarı’nda geçtiğimiz dönem bir kesintiye uğradık.

İnşallah 31 Mart‘ta içinizden biri daha önce Derepazarı’nda Belediye Başkanlığı yapmış Şaban bey kardeşimizi ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte tekrar seçerek, yetki vererek buradaki aksayan hizmetlerin giderilmesi ve bizim belediyecilik anlayışımıza daha uygun düşmesi için çaba sarf edeceğiz. Çünkü Derepazarı değişim ve dönüşüm istiyor” dedi.

“Türkiye hepimizin, Rize hepimizin. Derepazarı hepimizin”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti ; “Türkiye hepimizin, Rize hepimizin. Derepazarı hepimizin. Dolayısıyla buralar ne kadar güzel olursa burada yaşam ne kadar kolay hale gelirse geçim bakımından burada ne kadar huzurlu ve güvenliyse Türkiye’de bu anlamda huzurlu ve güvenli demektir.

Herkes bulunduğu yeri huzurlu ve güvenli hale getirirse güvenli huzurlu hale gelmesi için yöneticileri de o perspektifte  o mantalite içerisinde seçip görevlendirirse Türkiye artık bulunduğu coğrafyada önüne geçilmez bir dünya devletleri arasında yerini alır. Şu anda da belli ölçüde o düzeydeyiz. Çok büyük şeyler yaptık. Geçtiğimiz hafta Milli savaş uçağımız Kaan’ı uçurduk. Bu Türkiye olarak neler başardığımızın gücümüzün göstergesidir” dedi.

Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti