Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çamlıhemşin  İlçe Başkanı  Adem Serin, Çamlıhemşin  İlçe Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Belediye Başkan  adayı Ömer Altun, önceki dönem İl Başkanları İshak Alim, Yılmaz Katmer, Belediye Başkan aday adayları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Çamlıhemşin’de teşkilat mensuplarına ve esnaflara ziyarette  bulundu.

“AK Parti’de bizim ilişkimizi sağlayan sarsılmaz en temel bağ üyelik hukukudur”

Hayati Yazıcı ziyaretlerde yaptığı konuşmasında “Çamlıhemşin İlçemizde yapılanları takdir edici, yönünüzü geleceğe yönelik birlik ve bütünlüğe vurgu yapan bir duruşunuz var. Böyle bir duruşa sahip sizleri görmüş olmaktan dolayı biz de çok mutlu oluyoruz. Çamlıhemşin sadece Rize özelinde değil, Türkiye genelinde hatta dünyada tanınmış önemli bir yerleşim yeri. İlçemiz ile ilgili projeleri arkadaşlarımız hepsi takip ediyor. Ben de takip ediyorum yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bütün bunların ötesinde Cumhurbaşkanımız özellikle  takip ediyor. Ayder’e çok önem veriyor. Ayder’e ulaşım yolu ilgili çalışma başladı. İnşallah orası da tamamlanır. Önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Görevler geçicidir. Her ne olursa olsun ben kuruluşundan bu yana özellikle teşkilat başkanlığı yaptığım dönemde inanarak söylediğim sözlerden bir tanesi AK Parti’de bizim ilişkimizi sağlayan sarsılmaz en temel bağ üyelik hukukudur. Diğer görevlerin hepsi geçicidir” dedi.

G I Fmct E W M A Azbi O

“31 Mart seçimlerine odaklanmış durumdayız”

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı mevcut Belediye Başkanı Haşimoğlu’na İlçede görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek “Osman Başkanımız görev süresi boyunca çok önemli hizmetler sağladı. Çamlıhemşin ilçemizde şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Aday adaylarımız da tebrik ediyorum hep birlikte seçim çalışmaları gerçekleştiriyorlar ilçemizde. Ömer kardeşimiz aday olarak belirlendi aday adaylarımızın onunla birlikte tek vücut halinde çalışmalarda yer aldığını görüyorum. AK Parti ailesi içerisinde 85 milyon vatandaşımıza hizmet etmek sevdası ile 31 Mart seçimlerine odaklanmış durumdayız. Yerel seçimlerde genel seçimler kadar önemlidir. İnşallah 31 Mart‘ta Çamlıhemşin’den rekor bir oy bekliyoruz. Rize de 18’de 18 hedefimiz var” dedi.

Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?