Bak, İyidere ve Kalkandere ilçelerini ziyaret vatandaşlarla görüştü. Bak, 12 yıllık AK Parti iktidarı süresince ödenen faizlerde büyük bir gerileme olduğunu, büyük yatırımların önünü açtığını vurguladı.
 
 “BİR OY BÜTÜN OYUNLARI BOZAR”
AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Hedefimiz oylarımızı yükselterek tek başımıza iktidar olmaktır. Bizim söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz, ülkemizin gelişmesi için çalışacak gücümüz var. Hedefleri dertleri iktidar olmak değil, sadece istikrarı bozmak, ülkeyi yeniden, enflasyona faize mahkum etmek. Bir oy bütün oyunları bozar. Bunu bilerek sandığa gitmeliyiz” dedi.
 
“4 AYLIK EKONOMİK KAYIP GÖZLER ÖNÜNDE”
Bak, “Türkiye geçtiğimiz 12 yıl içerisinde 300 milyar dolar borç ödedi. Bakıldığında sadece son 4 ayda ise ülke olarak 150 milyar dolar kaybettik. İstikrarın ne kadar önemli olduğunu hep beraber görüyoruz. Bu paralar Anadolu insanının cebinden çıkıyor. Yapılacak yatırımlar heba oldu”
 
 “AMAÇ TÜRKİYE’Yİ FAİZ SARMALINA YENİDEN SOKABİLMEK”
Bak, “Hedef Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin diz çöktürülmesidir. Ülkeyi yeniden faiz sarmalının içerisine çekmektir. Sadece 12 yılda istikrarla birlikte faizlerin yüzde 6’lara kadar inmesi sayesinde elde edilen kazanım ortada. Bu paralar ülkeye yatırım olarak kazandırıldı. Şimdi yeniden yatırımları durdurup faizle milletin parasını milletin cebinden almak için uğraşıyorlar. Bu millet koalisyona mahkum bırakılmak isteniyor. Bir kez daha koalisyon hatasına düşülmeyeceğine inanıyorum” dedi.