Ak Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin geçtiğimiz gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
Karavin geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Trabzon’da katıldığı bir programda rahatsızlanarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada aort damarı yırtıldığı tespit edilen Karavin, 10 saat süren operasyon sonrası yoğun bakım servisine alınmış, daha sonra ikinci bir ameliyat daha geçirmişti. Hayati tehlikeyi atlatamayan 48 Yaşındaki Osman Karavin, aort damarının yırtılması nedeniyle tedavi gördüğü Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde gece saat 01.00 sıralarında yaşam mücadelesini kaybetti.

Rize iş dünyası ile siyasetinin güler yüzlü sevilen simalarından Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, ölümüyle birlikte ailesi, sevenleri ve tüm dostlarıyla beraber Rize'yi yasa boğdu.
Evli ve iki çocuk babası olan Karavin bugün ikindi namazının ardından Rize Sahil Camiinde kılınarak Kale Mahallesindeki Kale Camii yanındaki aile kabristanlığına defnedilecek. 

GazeteRize olarak merhuma Allah’tan rahmet, Karavin ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin