AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Rize il başkanı Muhammed Avcı’yı makamında ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Temurci özellikle bir Kasım seçimlerinde Rize’de alınan rekor oy ve elde edilen Türkiye birinciliğinden dolayı Başkan Avcı’yı tebrik ederek şunları söyledi, “ Son 3 seçimdir Türkiye birincisi olan Rize, 1 Kasım seçimlerinde de Rize siyasi tarihinin yüksek oyuyla beraber yeniden Türkiye birincisi oldu. Bu anlam da İl başkanımız Muhammed Avcı ve teşkilatını gönülden tebrik ediyorum. Bir Rizeli olarak bu başarı bizleri ve tüm Türkiye’de yaşayan Rizelileri mutlu etmişti ve onurlandırmıştır.  Başkanımız Muhammed beye ve teşkilatına bu başarılarının devamını diyorum. “dedi


AK Parti Rize il başkanı Muhammed Avcı ise Başkan Temurci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “  İstanbul İl başkanımız Selim Temurci ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendilerinin bizleri ziyaret ederek, tebriklerini iletmesi bizleri son derece memnu etmiştir. 1 Kasım seçimlerinde İstanbul’daki başarılardan dolayı bende kendilerini ve teşkilatını tebrik ediyorum. Bir Rizeli olarak İstanbul il başkanı olması bizleri de gururlandırıyor. Kendisine ve teşkilatına başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Avcı ve Başkan Temurci birbirlerine hediyelerini takdim ettiler.