Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanları ile bir araya geldi.
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığının organize ettiği ve tüm ilçelerin mahalle başkanlarının katıldığı ’Mahalle Başkanları Buluşması’ Özdemirler Salonunda yapıldı. Toplantıya Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut başta olmak üzere il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu temsilcileri ve ilçelerin mahalle başkanları katıldı.
Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Akçay, mahalle başkanlarının sandıkta en önemli temsilci olduğuna dikkat çekerek, "Ayrıca Mahalle Başkanları bulunduğu mahallede en önemli temsilcimizdir. Bulundukları mahallenin sorumluluğunu yüreklerinde hisseden değerli başkanlarımıza bu programa katıldıkları için teşekkür ederim" dedi.
Siyasi konuşmalar bölümünde kürsüye çıkan Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Türkiye gündemine dair Mahalle Başkanlarına bilgiler verdi.
Konuşmaların ardından İl Teşkilat Eğitimcisi İlyas Küp, Mahalle Başkanlarına teşkilat yapısı ve teşkilat organizasyonu ile ilgili eğitim vererek Mahalle Başkanlarını bilgilendirdi.